Sprey Poliüretan Köpük ve Polyurea Eğitim Programında Neler Olmalı

Sprey poliüretan köpük ve polyurea yalıtımı işi öncesinde kendinizi ve ekibinizi hazır hale getirmeniz için almanız gereken eğitim programındaki başlıklar şöyle olmalı:

Sprey Poliüretan Köpük ve Polyurea Yalıtımı İşiyle İlgili Proje Yönetimi

Aldığınız bir işin, siparişin gerçekleştirilmesi konusunda ilk adımından son anına kadar yapılması gerekenleri satır satır hazırlayabilecek nitelikte proje yönetimi konusunda bilgi sahibi olmanız gerekir. İşin hangi noktasında kimin nerede, ne zaman, hangi malzemeyi, nasıl, ne kadar ne yöntemle kullanacağını belirleyecek nitelikte proje yönetimi konusunda eğitimli olmanız gerekir.

Sprey Poliüretan Köpük ve Polyurea Yalıtım İşi Ekipman Kullanımı

İşi yaparken kullanılacak makine, donanım ve ekipmanların işe nasıl hazırlanacağını, nasıl kullanılacağını, kullanım sırasında nasıl korunacağını ve iş bittikten sonra nasıl yeniden kullanıma hazır hale getirileceği konusunda, eğer personeliniz varsa onlar, onların yanında sizin de mutlaka eğitimini almanız gerekir. Çünkü kullandığınız makine, donanım ve ekipmanla harcadığınız malzemeyi para ödeyerek alacağınız için bunları israf etmeden kullanmanızı öğretecek eğitimi mutlaka almalısınız.

Sprey Poliüretan Köpük ve Polyurea Eğitim Programında Neler Olmalı

Sprey Poliüretan Köpük ve Polyurea Oranlayıcı Servisi ve Tabanca Bakımı

Projenin ve işin hangi noktasında ne oranda hangi malzemeden kullanacağınızı belirleyebilmek, bu malzemeyi kullanılan bölgeye uygulamak için kullanacağınız köpük sıkma tabancasının bakımını da yapabilmek için gerekli eğitimi almalısınız. Tabanca içinde kalacak en küçük kalıntının size ne dertler açacağını uzmanlar bu eğitimde anlatacaktır.

Sprey Poliüretan Köpük ve Polyurea Yalıtımı İşleme Kimyasalları

Yine aynı şekilde kullanacağınız kimyasalların belirlenmesi, hangi işte, hangi projede hangisini kullanmanız gerektiğine karar verebilecek bir eğitimi almanız kesinlikle bir zorunluluktur.

Sprey Poliüretan Köpük ve Polyurea Yalıtım İşi Operasyon Ekipmanı

İşleme başlarken, işlem sürecinde ve sonunda kullanılacak ekipmanların belirlenmesi, kullanılması, korunması ve yeniden kullanım için hazırlanması konusunda da gerekli eğitimi almanız çok önemlidir.

Sprey Poliüretan Köpük ve Polyurea Yalıtımı Temel Sprey Köpük Ekipmanı Sorun Giderme

Ekipmanlarda meydana gelebilecek anlık ya da daha önemli sorunları giderebilecek, bilgi, beceri, pratiklik ve çözüm eğilimine sahip olmanız için eğitim almazsanız bu sorunların her birinin başkası tarafından anında giderilmeyeceğini ve her sorun gidermenin de hesap makinasında bütçeden ve kardan gidecek para miktarının çarpılması anlamına geleceğini unutmamalısınız.

Sprey Poliüretan Köpük ve Polyurea Eğitim Programında Neler Olmalı

Sprey Poliüretan Köpük ve Polyurea Yalıtımında Çoklu Yüzeyler İçin Poliüretan Köpük ve Kaplama Uygulama Yöntemleri

Sprey poliüretan köpük ve polyurea yalıtımı işine başlarken uygulama yapılacak yüzeylerin hep aynı nitelikte olmayacağını tahmin edersiniz. Aynı mekandaki alanlarda bile çok farklı yüzeylerin bulunabileceği ihtimali karşısında nasıl bir uygulama yapacağınıza ve nasıl bir strateji uygulayacağınıza karar vermek için bu içerikte bir eğitim almalısınız.

Telefon +90 352 311 50 01
Email [email protected]
Adres
Organize Sanayi Bölgesi 5. Caddesi No:11, 38170 Melikgazi/Kayseri
{ "data":[{"event_name":"ViewContent","event_time":1714053154,"action_source":"website","event_source_url":"https://www.pusmak.com/blog/sprey-poliuretankopuk-ve-polyurea-egitim-programinda-neler-olmali","user_data":{"client_ip_address":"172.69.6.169","client_user_agent":"Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])"}}],"test_event_code":"TEST39059"}