Pusmak Makina Akit Tv' De Yayınlanan Yalıtım Haber Programında..

PUSMAK Makina Satış ve Pazarlama Müdürü Sayın Hasan BÜLBÜL, Akit Tv de yayınlanan, Murat Maral'ın hazırlayıp sunduğu Yalıtım Haber programının konuğuydu.

Pusmak makine 2009 yılında Türkiye’deki yalıtım sektörünün ihtiyacını öngörerek kurulmuş ve 2019 yılı itibari ile 10. Yılını tamamlamış ve birçok farklı kalemde makine üreten bir firmadır.

Bu alanda ihtiyacı öngören ilk makine’yi üreten Türkiye’nin   ilk  yerli üreticidir.

Poliüretan ve poliüre  püskürten makineler  püskürtme alanında yüksek basınçla çalışan  makinelerdir.Bu makineler  transfer  pompalar yardımı ile sıvıyı makine ünitesine aktarır.talep edilen derece de hammadde ısıtılır ve bu vesile ile yüksek  basınçla hortuma gönderilerek püskürtme işlemi  uygulanır  ve bu işlemi yapan hidrolik, pnömatik ve elektrik motorlu makineler olmak üzere 3 çeşit makine vardır.

Hidrolik makineler: sıvıyı sıkıştırarak güç elde eden makinelerdir.  Püskürtülecek sıvıyı bu sıvı gücüyle tabancaya  kadar aktaran tabancadan  o güçle çıkaran mekanizmalardır.

Geniş alanlı uygulamalarda   genellikle kullanılan makine hidrolik makinelerdir. Hidrolik makineler alanında ki   en kapasiteli makinelerdir.  Hortum  uzunluğuna  göre  en uzun metrajdaki  debi’yi sağlayan makinelerdir.

Pnömatik makineler: havalı  motorlar, hava  gücüyle havayı tahrik eden ve hava gücüyle püskürten makinelerdir.

Elektrik motorlu makineler: Güç  kaynağı  elektrik  olan  ve  elektrik   gücüyle iletilen makinelerdir.

Telefon +90 352 311 50 01
Email [email protected]
Adres
Organize Sanayi Bölgesi 5. Caddesi No:11, 38170 Melikgazi/Kayseri
{ "data":[{"event_name":"ViewContent","event_time":1713993576,"action_source":"website","event_source_url":"https://www.pusmak.com/blog/pusmak-makina-akit-tv-de-yayinlanan-yalitim-haber-programinda","user_data":{"client_ip_address":"172.69.6.16","client_user_agent":"Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])"}}],"test_event_code":"TEST39059"}